Köp Fotokonst online - Galleri Elf

Galleri Elf

Här handlar du numrerade och signerade verk från några av landets främsta fotografer. Galleriet är under ständig utveckling och nya fotografer tillkommer löpande. Bakom webbshopen står det Göteborgsbaserade galleriet Elf. 


Vad är fotokonst?

Fotografi är till sin essens reproducerbart och det som gör ett fotokonstverk unikt är dels att det endast tas fram i en numrerad upplaga och är signerat av fotografen. Vi säljer utskrivna fotografier i hög kvalitet på fint arkivsbeständigt bomullspapper, C-print samt silvergelatin.


 


Är verken inramade?

Nej, de verk vi säljer i e-handeln är inte inramade. Det för att underlätta hantering och leveranser. Önskar du hjälp med inramning har vi utvalda leverantörer som håller de kvalitetskrav vi ställer och som vi har erfarenhet av att samarbeta med. Fråga om offert.


Finns fotografierna i andra storlekar?

Ja, en del av fotografierna går att köpa i andra storlekar än den vi visar här. Kontakta gärna galleriet för information om numrerade upplagor i andra storlekar.


När får jag min bild? 

Vi har inga löpande band och i de flesta fall inget lager, utan varje sålt verk tas fram unikt för dig av fotografen själv. Det gör att leveranstiden kan variera. För det mesta håller vi oss mellan en och två veckor och endast i undantagsfall över fyra veckor. Prata gärna direkt med oss om du funderar över ett verk och vill veta exakt leveransdatum. Ofta kan vi ordna med expressfrakt om det behövs.


Do you ship abroad?

Please contact the gallery directly if you live outside of Sweden and want to buy a product from our webshop. Contact Elf